Nestlé GERBER ® Пюре Ябълки и боровинки, Моето първо пюре, бурканче, 125g
Наличността на артикулите се потвърждава допълнително от наш служител.
Информация
Пюрето Nestlé GERBER ® Ябълки и боровинки е превъзходно съчетание от нежен и лек вкус от ябълки и боровинки. Вкусните боровинки, с леко кисел вкус се балансират от естсвено сладката ябълка и се допълват като допринасят за изграждането на хранителни навици на детето чрез опитване на нови и разнообразни вкусове. Съставките са натурални и висококачествени, без добавени оцветители, аромати, консерванти, сгъстители и захари. С естествено съдържащи се захари. НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ/КОНСУМАЦИЯ
• Да не се използва, ако капачката на бурканчето е издута.
• При отваряне се уверете, че чувате щракване.
• Не хранете директно от бурканчето.
• Не използвайте метална лъжичка.
• Пресипете необходимото количество в чиста купичка.
• Премахнете капачката, леко затоплете. След затопляне, разбъркайте
добре и проверете температурата на пюрето преди да сервирате.
СЪСТАВКИ: ябълки (91%),боровинки (9%).НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН.
Хранителна информация На 100 g
На бурканче 125 g
Енергия 205 kJ
48 kcal
256 kJ
60 kcal
Мазнини
– от които наситени
0.2 g
0 g
0.3 g
0 g
Въглехидрати
– от които захари
10.4 g
9.5 g
13.0 g
11.9 g
Хранителни
влакнини 1.9 g 2.4 g
Белтъчини 0.3 g 0.4g
Сол < 0.01 g 0.01 g Съдържанието на сол е в резултат на естествено съдържащия се натрий.
УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ:
• Съхранявайте неотвореното бурканче на стайна температура.
• След отваряне съхранявайте в хладилник за не повече от 24 часа.
• По време на хранене детето винаги трябва да бъде под Ваше наблюдение и в седнало положение.
"Gerber ® е една от най-познатите и надеждни марки в детското хранене, с 80-годишна история. Производството им е не само работа, но и наше любимо занимание! Резултатът от нашата отдаденост към продуктите на Nestle® Gerber® са милиони здрави деца и щастливи родители в цял свят.
Ние от Nestlé сме експерти в детското хранене. Партнираме си директно с фермерите-производители, за да осигурим непрестанен контрол на качеството. Плодовете и зеленчуците преминават през тестове на повече от 500 параметъра преди да бъдат вложени във финалния продукт.